نقرس و مواد غذایی ممنوعه برای افراد مبتلا به نقرس

 

مواد غذایی ممنوعه برای افراد مبتلا به نقرس

نقرس ، مواد غذایی مضر برای افراد مبتلا به بیماری نقرس

نقرس باعث درد شدید مفصلی می شود. از علائم افراد مبتلا به نقرس میتوان به دردی که از شست پا آغاز می شود و به سایر مفصل ها و نواحی مفاصل مچ پا و یا زانو را تحت تاثیر قرار می دهد. اشاره کرد.

95درصد از مردان و 5 درصد از زنان دچار بیماری نقرس می شوند.

افرادی که مبتلا به نقرس هستند اسید اوریک بیش از حد در بدن دارند.

مواد غذایی حاوی گوشت قرمز ، الکل یا داشتن مشکل پزشکی مثل دیابت و چاقی باعث افزایش اسید اوریک می شود.

 

درباره ی بیماری نقرس

علائم نقرس

  • درد شدید مفاصل
  • ناراحتی مفصلی
  • التهاب و قرمزی
  • دامنه محدود حرکتی

 

عوامل خطرناک بروز علائم نقرس

  • رژیم غذایی : گوشت قرمز و غذاهای دریایی سطح اسید اوریک را افزایش می دهد.
  • چاقی : به دلیل اضافه وزن بدن اسید اوریک بیشتری تولید می کند.
  • مشکلات پزشکی : فشار خون بالا ، بیماری دیابت ، قلبی و کلیوی خطر ابتلا به نقرس را افزایش می دهد.
  • داروهای خاص : استفاده از دیورتیک های تیازید معمولا برای فشار خون مصرف می شود و آسپرین سطح اسید اوریک را افزایش می دهد.

 

عوارض نقرس

  • سنگ کلیه
  • نقرس بازگشتی
  • نقرس پیشرفته

 

پیشگیری از ابتلا به بیماری نقرس

  • مصرف مایعات فراوان
  • محدودیت مصرف الکل
  • حفظ وزن
  • محدودیت مصرف گوشت قرمز
  • دریافت پروتئین

 

تشخیص نقرس

  • آزمایش مایعات مفصل
  • آزمایش خون
  • سونوگرافی
  • تصویربرداری با اشعه ایکس
  • سی تی اسکن با انرژی دوگانه

 

مواد غذایی ممنوعه برای افراد مبتلا به نقرس

  • حلزون اسکالوپ
  • شاه ماهی
  • آبجو
  • گوشت قرمز
  • بوقلمون
  • نوشیدنی های شیرین
  • مارچوبه
  • جگر

 

در پایان توصیه به افراد مبتلا به بیماری نقرس نوشیدن آب زیاد و ثابت نگهداشتن وزن خود و پرهیز از مواد خوراکی که باعث افزایش سطح اسید اوریک خون میشود است تا بتوانند از این بیماری دور بمانند. سعی کنید بطور دوره ای آزمایشات خود را انجام دهید تا همیشه از سطح اسید اوریک خود مطلع باشید.


Comments

Popular posts from this blog

تفاوت مایکروویو و مایکروفر

کوینکس و نکاتی که باید رعایت شود – (3 مهر 1400)

sdsdsd