طرز تهیه شیک نوتلا

 

طرز تهیه شیک نوتلا

آموزش تهیه شیک نوتلا

نوتلا یک برند تجاری شکلات فندقی می باشد که توسط یک کمپانی ایتالیایی تولید شده و در 1963 به بازار عرضه شد. 

این شکلات دوست داشتنی یکی از برندهای محبوب در جهان است که در بیش از 75 کشور جهان از جمله ایران عرضه میگردد و طرفداران زیادی دارد؛ بطوریکه هیچکس نمی تواند دست رد به این محصول بزند.

با نوتلا می توان خوراکی های خوشمزه ای مثل بستنی نوتلا، پنکیک نوتلا، شیک نوتلا، کرپ نوتلا و… درست کرد.

 

در این قسمت طرز تهیه شیک نوتلا را توضیح میدهیم:

 

مواد لازم برای شیک نوتلا

  • بستنی وانیلی: 500 گرم
  • شکلات نوتلا: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه قنادی و نوتلا برای تزیین به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیک نوتلا

بستنی وانیلی به همراه شیر و نوتلا را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.

در دیواره های لیوان مقداری نوتلا به صورت مارپیچ ریخته و مواد مخلوط شده را داخل لیوان بریزید.

روی آن را با اسپری خامه به دلخواه تزیین کنید.

بعد از انجام این مراحل شیک نوتلا شما آماده است.

 

نکات کلیدی

  • میتوان به جای بستنی وانیلی از بستنی کاکائویی استفاده کنید.
  • برای غلیظ تر شدن شیک می توان مقداری خامه اضافه کنید.
  • از مقداری پودر فندق استفاده کنید.

 

مضرات نوتلا

  • قند بالا
  •  کالری و چربی بالا

 

ارزش غذایی نوتلا

2 قاشق غذاخوری نوتلا حاوی :

  • کالری : 200
  • چربی : 12 گرم
  • قند : 21 گرم
  • پروتئین : 2 گرم
  • کلسیم : 4 درصد نیاز روزانه
  • آهن : 4 درصد نیاز روزانه 

 

محتویات نوتلا اصل 

  • شکر
  • روغن پالم
  • فندق
  • کاکائو
  • شیر خشک بدون چربی
  • لسیتین سویا
  • طعم دهنده (وانیلین)

نوتلا اصل بیشتر شکر و روغن است تا فندق!

در واقع 55 درصد نوتلا شکر است و روغن گیاهی موجود در آن نیز روغن پالم است که نوعی روغن نیمه جامد می باشد.

 

آموزش انواع نوشیدنی

Comments

Popular posts from this blog

تفاوت مایکروویو و مایکروفر

کوینکس و نکاتی که باید رعایت شود – (3 مهر 1400)

sdsdsd